rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekering

Uw bedrijf uitstekend verzekerd tegen de juridische kosten van bedrijfsmatige conflicten. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Met de zakelijke rechtsbijstandverzekering zeker van juridische hulp

Een op de drie Nederlanders wordt gedurende zijn leven tenminste één keer geconfronteerd met een juridische procedure. Voor ondernemers is dit percentage nog veel hoger. Een zakelijke rechtsbijstandverzekering is dus geen overbodige luxe als u de hoge kosten van juridisch advies wilt voorkomen.

Rechtsbijstandverzekering met incassoservice

Maar ook als u zelf bijvoorbeeld problemen heeft met een leverancier die zijn verplichtingen niet nakomt of een klant die weigert een rekening te betalen, is een zakelijke rechtsbijstandverzekering bedrijven een uitkomst. U weet zich altijd verzekerd van een team van juridisch specialisten dat voor uw zaak opkomt!

Voordelen van de zakelijke rechtsbijstandverzekering

  • Juridisch advies en dekking van juridische kosten als u wordt aangeklaagd.
  • Ook voor eigen juridische stappen richting wanbetalers en bij andere bedrijfsmatige conflicten.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw rechtsbijstandverzekering bedrijven op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw rechtsbijstandverzekering (zakelijk)? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0341-252930.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw rechtsbijstandverzekering (zakelijk) kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Stel ons gerust uw vraag